U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tocht van 60 km

Gepost 2009/03/01

Na 5 maanden maar weer eensde fiets van de haak gehaald. Na een dag onderhoud te hebben gepleegd om 9 uur naar het clubhuis gereden, waar 7 coppi leden stonden te wachten,5 trekkers 1gazelle 1pinarello 1koga en een onbekend merk. Ze hadden er zin in. Eerst de nieuwe TREK van Joop uitgebreid bezichtigd, en we waren het er allemaal over eens,een racefiets. Joop zei er meteen achteraan, ik zal Jullie het achterwiel straks wel eens laten zien.Theo sensa nog een foto sessie gemaakt,de renners goed gezet zonder de hulp van Adje (Elvis) Om 9.15 werd het startschot gegeven voor de tocht van 60 km, richting Wijchen, Heumen, Mill.

Onderweg werd er nog hard geroepen door de voorzitter naar wandelaars. Kon ook niet anders, want hij had geen bel was waarschijnlijk te duur of niet in voorraad. Er werd hard gekoerst met Anton en Mart voorop, maar die hadden er ook al 30 km meer op zitten,ijzersterk trokken ze door,tot er een fiets begon te trillen en jawel hoor de fiets van Joop (fabrieksfout?). De band zat gedraaid en dus lek. En toen hebben we met 7 rijders naar het achterwiel van Joop gekeken. Daarna via Schaijk naar Herpen waar werd nagesproken onder het genot van een bruin biertje.