U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verslag feestavond en huldiging clubkampioenen 2015

Gepost 2016/02/22

Op 9 januari 2016 was het weer tijd voor de jaarlijkse feestavond en tevens nieuwjaarsreceptie van TWC Coppi. Omdat vorig jaar het concept van eerst een hapje eten, voordat het officiële gedeelte met alle toespraken, bedankjes en huldigingen aan de beurt kwam goed bevallen was, werd ook dit jaar na het over en weer uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar de eetzaal opgezocht. Hier werden wij weer goed verwend door de medewerkers van Café Thekes met een uitstekende maaltijd waarbij niemand iets te kort kwam. Nadat iedereen zijn buik had gevuld, werden we richting het café gedirigeerd waar de avond vervolg werd. Hier werd iedereen door Willie van de Wijst welkom geheten. Vervolgens werden de sponsoren door de voorzitter Joop Langeveld bedankt voor de financiële steun en was er een bloemetje voor de dames die geholpen hebben tijdens onze MTB-tocht. Alle sponsoren hebben zich bereid getoond om opnieuw te willen bijdragen aan het nieuwe clubtenue waar we dit jaar in zullen gaan rijden. Hier werd nogmaals dank voor uitgesproken. Toen werd het tijd voor de bekendmaking van de eindstand van het toerklassement. De rijders met de meeste kilometers in de drie verschillende groepen werden gehuldigd met een bloemetje en een beker.

De rijders van de C-groep hebben vorig jaar tijdens de gezamenlijke ritten samen 11.170 kilometer gefietst. Daarvan werden er 2.273 kilometers gereden door Cor Selten die derde werd in de C-groep. 2.415 kilometers werden er gereden door Hans van de Laar die daarmee tweede werd. En degene met de meeste kilometers in de C-groep werd Jan van den Berg met 2.856 kilometer.

De rijders van de B-groep hebben samen 23.890 kilometer gereden, waarvan Peter van Roosmalen met een derde plaats 2.408 kilometer voor zijn rekening nam.  Theo van Oosteren was een goeie tweede met 2.567 kilometer, en de winnaar van de B-groep was Willie van de Wijst met 3.133 kilometer.

De A-groep was in 2015 goed voor in totaal 32.930 kilometer waarvan er 3.213 voor rekening van Geert Thomassen kwamen. John Strik werd tweede met 3.292 kilometer, en degene met de meeste kilometers en daarmee automatisch clubkampioen was Antoon Janssen met 3.419 kilometer. Hij kreeg hiermee ook de nieuwe wisselbeker in handen. De oude wisselbeker stond zo vol met namen dat er niets meer bij kon, en zal een mooie plaats krijgen in het donderdagavondclubhuis bij Mart van den Berg.

Alle groepswinnaars werden door onze sponsor Henk Kuijpers ook nog verblijd met een tegoedbon die zij mogen besteden in zijn fietsenzaak.

Na alle huldigingen was het tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak die dit jaar verzorgd werd door Jan van den Berg en Bert Voet. De diverse hoogtepunten en dieptepunten van het afgelopen jaar passeerden nog eens de revue.

Degene die volgend jaar de toespraak mag verzorgen is Theo Arts, omdat Bert en Jan van mening zijn dat Theo, nu hij stopt als secretaris, daar volgend jaar wel tijd voor zal hebben.

 

Theo werd door Willie van de Wijst ook nog uitgeroepen tot held van Coppi voor zijn onuitputtelijke inzet voor de club.

Theo bedankt!

Na alle officiële plichtplegingen ging het feest nog tot in de late uurtjes door.