U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zondag 8 maart

Gepost 2009/03/08

De weersvooruitzichten waren niet best en helaas hadden de voorspellers het dit keer bij het rechte eind. Tussen 9.00 en 9.15 uur was het bij Thekes dringen geblazen om een droog plekje onder het afdak te bemachtigen. Toch maar besloten om met 6 A-rijders en 3 B-rijders te gaan fietsen. De aanwezige van de C-ploeg hadden meer verstand en besloten om bij Ad Ceelen een bak koffie te gaan drinken. Terwijl de regen enigszins afnam was de tocht richting Rosmalen ingezet. Bij Heesch was de eerste lekke band een Feit. Jeroen was de gelukkige. Hij had 's-ochtens nog besloten om zijn nieuwe fiets thuis te laten. Had hij z'n nieuwe maar meegenomen dat had hij misschien niet lek gereden hoewel dat ook geen garantie is, zie het verslag van vorige week.

De tocht weer voortgezet en het werd warempel droog. Bij Kruisstraat rechtsaf richting Maren-Kessel. Eenmaal in de polder met de wind schuin op kop kwamen we midden in een fikse bui met hevige windstoten terecht. Om de groep bij elkaar te houden moest het tempo zakken naar 20 km/h. Daarna werd het weer droog en met de wind op de rug ging het makkelijker. Doordat we nat waren werden we zelf, en onze spieren, kouder, dus besloten om zo snel mogelijk naar Herpen te rijden. In Ooijen de 2e lekke band van vandaag. Dit keer was Benny de gelukkige. Wel typisch dat het 2x een harense band was die lek ging. Na ruim 60 km weer terug in Herpen en rechtstreeks onder de warme douche. Hopelijk is het volgende week weer wat beter weer.