U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op 18 oktober 2020 organiseert TWC Coppi uit Herpen een mountainbiketocht 'In en om Herperduin'.

 

Op zondag 18 oktober a.s. organiseert T.W.C. Coppi uit Herpen haar jaarlijkse mountainbiketocht ‘In en om Herperduin’.  De route  bevat fraaie single-tracks, maar biedt de snellere fietser ook voldoende gelegenheid om in te halen. Er wordt vooral gefietst door de natuurgebieden Herperduin en De Maashorst.  Men kan dit jaar wederom kiezen uit maar liefst vier afstanden; 27, 37, 47 en 57 km.

Op de pauzeplaats worden de deelnemers voorzien van onder andere thee en soep, en is een fietsenmaker aanwezig voor kleine spoedreparaties. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten. De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Bij het inschrijven wordt gebruik gemaakt van het ‘scan en go’ systeem. Voor vragen en/of opmerkingen over de tocht kunt u een email sturen naar info@twccoppi.nl !

 

EXTRA INFO ivm COVID-19 : Voorinschrijven is mogelijk en de starttijd is verruimd. Daarnaast wordt de startplaats en pauzeplaats zo ingericht dat we aan de veiligheidseisen kunnen voldoen. Wij vragen een ieder die deelneemt de regels in acht te nemen. 

 

                                   VOORINSCHRIJVEN

 

 

Afstanden : 27 km, 37 km, 47 km en 57 km  

                                                                                                        

 

 

Start en finish     :    Café Thekes, Alard van Herpenplein 9 in Herpen 

Inschrijven/start :    Tussen 8.00 en 10.00 uur

Kosten                :    Kosten: € 5        

                                Bent u lid van het NTFU? Dan zijn de kosten: € 4

                                           Voor fietsers tot en met 15 jaar is deelname gratis