U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op 17 oktober 2021 organiseert TWC Coppi uit Herpen 'In en om Herperduin'

 

Op zondag 17 oktober a.s. organiseert T.W.C. Coppi uit Herpen haar jaarlijkse mountainbiketocht ‘In en om Herperduin’ met dit jaar naast de mountainbiketocht een graveltocht!  De MTB routes  bevat fraaie single-tracks, maar biedt de snellere fietser ook voldoende gelegenheid om in te halen. Er wordt gefietst door het natuurgebieden Herperduin en de naaste omgeving.  Men kan dit jaar wederom kiezen uit maar liefst vier afstanden; 27, 37, 47 en 57 km. De graveltocht is nieuw en ongeveer 70 km.

Op de pauzeplaats worden de deelnemers voorzien van onder andere thee en soep, en is een fietsenmaker aanwezig voor kleine spoedreparaties. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten. De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Bij het inschrijven wordt gebruik gemaakt van het ‘scan en go’ systeem en voorinschrijven is ook mogelijk : zie op www.fietssport.nl! Voor vragen en/of opmerkingen over de tocht kunt u een email sturen naar info@twccoppi.nl !

 

 Afstanden : 27 km, 37 km, 47 km en 57 km

NIEUW : Graveltocht (70km)

(alle afstanden als GPX te downloaden op www.fietssport.nl)  

                                                                                                        

 

Start en finish     :   Café Thekes, Alard van Herpenplein 9                                 in Herpen 

Inschrijven/start :    Tussen 8.00 en 10.00 uur

Kosten                :    Kosten: € 5        

                                Bent u lid van het NTFU? Dan zijn de kosten: € 4

                                           Voor fietsers tot en met 15 jaar is deelname gratis

 

 Wegens wegwerkzaamheden aan de snelweg tussen Ewijk en Ravenstein dient er rekening gehouden te worden met extra reistijd. De wegwerkzaamheden zijn weersafhankelijk en bij slecht weer is het mogelijk dat deze uitgesteld worden. Tip: check voor vertrek de site www.vanAnaarBeter.nl.

 

GRAVELTOCHT